Spaghetti al tonno

En hurtig men robust hverdags pastaret. Opskriften er blevet til som en blanding af Spaghetti alla puttanesca som min onkel fra Rom har lært mig og min mors Spaghetti al tonno fra Veneto.

Ingredienser til 2 pers

200 g spaghetti
1 dåse økologiske hakkede tomater
1 dåse tunfisk fra bæredygtigt fiskeri
2 nelliker
2 små stykker kanel
chili
rosmarin (kan undlades og/ellers erstattes med persille)
7 fed hvidløg
olivenolie
parmesanost

Steg hvidløg i olivenolie, når det er ved at blive gylden smid chilierne ned i og steg hvidløg færdig ved høj varme smid hurtigt de hakkede tomater i og på med låg da det sprøjter udover det hele. Lad tomaterne koge ved høj varme nogle minutter så tilføj krydderierne og tunen. Lad det hele koge sammen ved svagere varme mens spaghettierne koger. Bruger du persille skal den i når sovsen er klar. Bland spaghettierne ned i tomatsovsen så er retten klar. Husk parmesanost til.

WordPress theme: Borgato 0.1.0