Risotto/Minestra

EN OPSKRIFT PÅ SMS FRA MIN SØSTER ANNA LISA:
En meget lækker ret som er sund, smager fantastisk og er let af tilberede.

Ingredienser: hvidløg, persille, chili, svampe, perlebyg (polerede speltkorn kan også bruges og smager fantastisk), squash, basilikum, pinjekerner, olivenolie, parmesanost.
Fremgangsmåde er den samme som med risotto, men den færdige ret skal være lidt mere flydende.

Steg det hakkede hvidløg let i olivenolien, tilsæt de fintsnittede svampe steg videre nogle minutter, tilsæt derefter perlebyggene og steg videre i endnu nogle minutter. Derefter kommer du lidt grøntsagsbouillon i og koger videre. Fortsæt med at komme bouillon i lidt ad gangen indtil retten er klar. Som sagt skal konsistensen være lidt mere flydende end risotto. Mens retten koger skal du tilberede en slags pesto med rå squash, basilikum, pinjekerner og olie. Når perlebyggen er næsten klar tilsætter du lidt hakket persille. Pestoen kommer du i når retten er færdig. + Parmesanost. Buon appetito.

WordPress theme: Borgato 0.1.0