Opskrifter på sms

Det sker oftere og oftere når min søster og jeg taler i telefon sammen, hvilket sker ret tit, at vi ender samtalen med at tale om nye madopskrifter. Det er ret inspirerende at udveksle opskrifter. Især når det drejer sig om hurtige retter, der smager godt. Min søster er meget dygtig til at lave mad, hun har mange års erfaring … på det sidste er hun begyndt at sende mig smser med nye opskrifter hun lige har afprøvet. F.eks. denne som hun kategoriserer som ”Ricetta buonissima”.

Det ligner en risotto ai funghi lavet med perlebyg i stedet for ris. Altså perlebyg, hvidløg, chili, persille og svampe, grøntsagsbouillion. Det er grundingredienserne. Det nye består i at man laver en slags pesto med følgende ingredienser: rå squash, basilikum, pinjekerner, olie. Pestoen tilsættes bygrisottoen når denne er klar. Jeg har ikke selv prøvet denne variation endnu, men jeg kan forestille mig hvor godt den smager. Hun foreslår at man laver retten lidt mere flydende end en risotto.

Jeg kom lige i tanker om at hun ikke har nævnt parmisan ost.

WordPress theme: Borgato 0.1.0