Græskar/Pumpkin

Mens man stadig kan få græskar … her er en opskrift fra min søster, som har fået den af vores kusine.

Det er en slags vegetarisk opskrift på ”stegt sild”.

Steg græskar i olie (jeg har prøvet med strimler der er et par cm) og læg dem i en skål. Steg løg i olie, når det er ved at være klar hælder du eddike i den varme panden – så det damper af, det er min erfaring at der skal mere eddike til end man tror. Eddike og løg lage hælder du over de stegte græskar. Lad retten hvile mindst et par timer. Buon appetito.

 

While you still can get pumpkins … this is a recipe from my sister who got it from our cousin.

Fry pumpkin in oil (I’ve tried with strips of about 2 cm) and place them in a bowl. Fry onions in oil, when it is ready pour vinegar into the hot pan – so it steams off, in my experience it takes more vinegar than you think. Pour the vinegar and onion pickle over the fried pumpkin. Let it rest at least a couple of hours. Buon appetito.

WordPress theme: Borgato 0.1.0